Sen sist..

Eh. Januari passerade ju som en virvelvind, inte ett dugg förvånad, men märkligt vad fort tiden går.
Jag har haft en spännande månad ändå. Vabat för första gången på...eeeh... minns knappt när jag vabade senast? Förra våren?
Hämtade Neo på skolan i torsdags, han mådde illa, hade ont i magen och ville inte äta eller leka. Låg på soffan när jag hämtade honom. Men väl hemma var han typ som vanligt, spelade på paddan hela dan, hängde med Alvin, men ville ändå inte äta.
Vi valde skolan i fredags i alla fall, kände att jag inte riktigt visste vad jag skulle vaba för om jag skulle göra det.
Så vi petade i lite frukost i magen och åkte till skolan, och vid tjugo över tio ringde hans fröken igen. Nu hade han ont i magen igen men hade tillslut också blivit dålig. Stackaren!

Så vi åkte hem och kurerade oss. Inte lätt det här med magsjuka när man är liten och det var många tårar när han satt där han satt. Lille plutt!
Men det verkade avta igår kväll och han åt lite rostmackor och drack massa blåbärssoppa och idag säger han att han känner sig okej, så det får vi ju hoppas!

Är så tacksam för alla toaletter vi numera har och att kunna spärra av en är ju guld värt! Det gällde ju att hålla lite koll på Alvin bara men han fattade vinken snabbt och sprang upp eller ner istället. Han är typ den enda som går på toa i källaren, haha! Jag har aldrig varit på toa där, och då har vi bott i huset i två är, alldeles strax! 🎉
Det komiska är att jag tror vi hade magsjuka denna helgen också, fast för två år sedan...?

Nä, jag har skrubbat och skurat med klorin och desinficerat knoppen på toa och lampknappen och dörrhandtag och Gud vet allt. Jag tror det blir bra!

Annars är det väl bara att hålla ut.

Nästa helg far jag till Göteborg en snabbsväng mellan fredag och lördag, det ska bli så roligt! Det är jag och mina "mammor" och vi ska sova på hotell och dricka vin och gå på mello. Fint som snus alltså! 🎉

Och snabbsvängar är min grej numera.
I år skippar vi Prag utan kör en snabbvisit till Barcelona. Och med snabb menar jag SNABB! Piper iväg 06.00 från Landvetter måndag morgon och landar på svensk mark kl 21.00 på tisdag.

Och håll i hatten, för jag ska ut på äventyr så det glöder om det. Jag får sällskap på vägen ner, tack gode Gud. Men ska alltså ta mig hem på eget bevåg. Och då ska jag mellanlanda i München och byta flyg.
Byter flyg där på måndagen också så jag får väl hålla utkik på vägen ner hur jag ska ta mig hem, hahah!
Åh herregud. Men det kommer gå bra! Jag har inte så många andra alternativ, flygbiljetten hänger på min tavla. 🙈

Men mitt i min nervositet är jag sjukt tacksam för att lilla jag får möjligheten att flyga Europa runt, det är ju SJUKT KUL! 😀

Och två halvdagar med kemikalier, kan inte bli annat än spännande! 👌🏻👌🏻

Så som sagt, detta blir ett år att se fram emot, i alla fall till att börja med blir det VÅR att se fram emot. Jag är så peppad!!


Kommentera

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0