Lingonsylt och nyårslöften

Jag skulle kunna säga att jag har legat på soffan hela hela hela dagen, för det har jag. Men jag kan också säga att jag har tvättat tre maskiner tvätt OCH kokat lingonsylt, för det har jag också gjort. Något vettigt måste man väl få gjort med denna dagen.

Imorgon ska vi jobba igen! Det är lite skräckblandad förtjusning, det är ju såååå skönt att vara ledig. Men efter ett nyårsmeddelande från mina kollegor i natt så känns det ändå himla bra, vi har ju så kul på jobbet! Och i år tror jag att jag har en del nya utmaningar att fundera på och DET om något är ju något jag verkligen gillar. Hurra för det! 🎉😀

Jag är ju dålig på nyårslöften, det är jag ju. Men jag tänker att ett bra löfte hade varit att hjälpa min mage att må bättre.
Denna hösten har varit kaaaataastrof på alla sätt och efter att ha lämnat ytterligare lite prover så står det tydligen klart att jag i magen mår bättre än förr trots att jag mått sämre än någonsin. Men jag får väl nöja mig med att det inte verkar vara någon inflammatorisk sjukdom utan bara en överjävlig ibs. Och det får jag väl ändå vara rätt tacksam för, trots allt..
jag har ju i alla fall fått kramplösande medicin, och det är ju mer än vad jag har fått förr, bra det! Och jag tror ändå att den fungerat väldigt bra när jag har tagit den.

Men 2017 kanske skulle bli magens år?
Så, i år ska jag försöka hjälpa min mage att bli lite gladare. 👍🏻

Och så tänker jag att jag ska läsa mera böcker! Och spara pengar. 👊🏻
Tjoho!

Vad ska ni själva göra?


Kommentera

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0