En natt i Göteborg

Sicken bananas helg! Haha!
Vi drog upp till Göteborg, mina kompisar och jag, målet var att göra något roligt ihop, åka iväg ett slag, lyxa på hotell och leva leva livet. Så vi tog tåget upp till Göteborg i fredags eftermiddag, parkerade lille bilen i Gnosjö och hoppade på. Precis som förr i tiden. Fast då utan bil 😉

Ramlade in på Gothia efter en hysterisk snabb tur på spårvagnen, den resan glömmer jag helst! 😂

Och ramlade ut från gothia och var alldeles snygga och piffiga och storstadsröjiga.

Vi hade biljetter till genrepet för mello, och det var ju....spännande. Haha!
Jag tittar typ aldrig på mello, har försökt slökolla något år, och innan barnen blev ens lite intresserade kollade jag typ aldrig. Jo, när Salem Al Fakir var med, 2010?
I alla fall. Det är inte min kopp te kan man säga. Men ändå, biljetter hade vi. Och det första som slog mig var peppen, känslan av att vara på plats igen! Och sen kom nästa känsla, det är ju inte Jocke och gubbarna, det är inte Kent...
Det var så märkligt ändå, att den känslan kom över mig så?

Det var kul att gå på mello, det var det ju, men njah. Hade kunnat tänka mig att gå med barnen nån gång, men där går gränsen, hahah!
Det bästa under kvällen var väl dansarna från Göteborgs nånting och Mustasch! Woho, då blev det ös!

Sen fortsatte kvällen. Jag fick jäättejääätteont i huvudet men efter mycket om och men och efter en väldig övertalan så följde jag med ut och vi hamnade på John Scotts på avenyn, och det var ju ett himla trevligt ställe. Det fanns tjeckisk öl och då blir ju livet rätt bra.
Och sen åt vi en hamburgare, gömde oss för läskiga människor, pratade med en dörrvakt från Gislaved (????) och gick hem. Kallt som på nordpolen blåste det och jag och Ida gick och gick och gick och landade tillslut i varsin mjuk säng i ett tyst hotellrum medan de andra två stollarna fortsatte natten ihop med båtmässan. Haha!

Sen sov vi som prinsessor, shoppade som drottningar och tog tåget hem.
Aaah. Jag längtade hem. 😂

Det var ju banans, men så roligt! 🎉


Kommentera

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0