Hej fredag!

Känner att denna bloggen är hyfsat eftersatt numera. Det händer liksom inte så mycket i mitt liv? Eller jo, det gör det ju, det är ju fullt ös medvetslöst hela hela hela tiden. Och det är så kul! 

Egentligen gör jag inte så mycket mer än att gå upp tidigt på morgonen, lämnar barn, jobbar jobbar jobbar, kommer hem, lagar mat, fastnar i soffan, sover. 

Vilket ekorrhjul! Vilket fantastiskt ekorrhjul! 

Idag svirade vi hem snabbt som ögat jag och kidsen, sprang in på toa, slängde i mig en näve nötter, plockade ner varsitt äpple från trädet (kärlek!!!) och åkte in till stan för att hämta Johans bil som äntligen fått en ny sensorkamera för farthållaren installerad. Den visade sig vara paj när han köpte bilen. Svårt att kontrollera om farthållaren fungerar innan köp... 
Altså, det är inte en vanlig farthållare, den har en sensor och så styr den bilens fart genom att hålla koll på framförvarande bil. Så om den till exempel bromsar, så bromsar bilen av sig självt. Fräsigt! 
Två gånger har den varit inne och nu fick vi äntligen en ny. På garanti, för det var en sjukt saftig prislapp på det bytet.... 

Men så jag tog tillfället i akt att shoppa lite med min store kille när vi ändå var i stan. Två nya brallor och tre nya tröjor. Välbehövligt för den lille spillevinken som växer så det knakar! 
Och inte helt överraskande valde han ett par röda byxor.... ;) 

Jag har en himla kul höst planerad, märker jag. Jag riktigt myser! Haha! 
Mycket utbildning, en tur till London, en till konsert, och en förfest, haha! Mer om den en annan gång.... ;) 

Puss på er! 😘

Kommentera

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0