En dahlia och en igelkotte

Mood of the day? 

I emojis? 
😏🤔😣😕😳👍🏻👍🏻👍🏻👌🏻👌🏻👌🏻👊🏻👊🏻😝 

Ja. 

Gick och la mig och min huvudvärk jättetidigt igår. Låg på spikmattan länge för att bota huvudvärk. Tittade på downton abbey och somnade som en gris. Vaknade klockan tre av att det kändes lite konstigt i sängen och insåg att Alvins blöja hade läckt IGEN! 
Eller läckt och läckt. Allt var i sängen och på min rygg. Det var plaskvått IGEN och jag haaaaatar allt som har med blöjor att göra snart. 
I all härva var jag inte ett dugg sugen på att sova på en massa handdukar på en pöl, så jag slet ner hela bäddmadrassen och drog fram den gamla. 
03.10 liksom. 

Jo man tackar! 
En bäddmadrass väger ju inte lite heller, vilket bara gjorde mig ÄNNU mer frustrerad. 
Johan sprang och hämtade potatismjöl och sen tog det ytterligare en halvtimme innan vi somnade om. 

Alvin den skrutten gick ju smidigt nog bara och la sig i sin egen säng ;) 

Har ändå inte varit trött idag. Mer varm! Vad ÄR det med den här värmen?! 
Jag orkar inte mer, nu längtar jag efter kyla. Jag vill frysa lite när jag går och lägger mig, inte ha 26 grader i sovrummet, jag vill vrida upp min termometer på jobbet, inte ha en fläkt igång på fullt ös för att det är 25-26-27 grader inne hos mig. Nej. Jag vill ha sjalar och kall luft och stickade koftor. 

Joråsåatte... 
Haha! 

Men. en dahlia blommade i alla fall när jag kom hem idag, så något positivt har väl värmen fört med sig. Det är väl ett som är säkert det. Och jag tror att vi har en igelkotte som bor under vår rosenbuske? 
Märkligt nog har alla gamla löv hamnat i en ganska rund hög i mitten av busken. Och det prasslar lite suspekt ifrån den.
Samt att det finns lite kvarlämningar från en igelkott i rabatten. 

Jag tycker i alla fall att det är en himla mysig hyresgäst och hen är varmt välkommen att övernatta i min rabatt i vinter! Jag ska ta väl hand om dig! 
För när går igelkottar i ide? Blir det helt knasigt när det är såhär varmt? 
Kommentera

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0