Vilken kväll?

Det blev en väldigt...konstig kväll?
Johan for iväg till Göteborg som planerat i eftermiddags. Jag bakade bullar, barnen lekte fullt ös medvetslöst med Fredrik. Och sen kom Johanna för att äta kvällsmat med oss.

Hon förberedde middagen lite medan jag sprang upp för att duscha med pojkarna. Det var ett herrans liv, som vanligt. Och när duschen var klar skulle jag bara in i sovrummet för att tända lampan i fönstret när jag hör sirener.

Det är ju inget ovanligt så, att höra sirener och vi som bor nära stora vägen hör ju dom väldigt väl när dom kör förbi. Men detta lät annorlunda, det var liksom för nära.

Och det var det ju, för i en väldans fart kör det förbi en äldre Volvo med polisbilen hack i häl med sirerner och blåljus och jag tänker vad i hela universum var det som hände?

Ropar på Johanna och hon har ju såklart hört sett samma sak som jag fast hon såg dom i full fart rakt upp mot huset.

Bara en liten stund senare kommer polisen tillbaka fortfarande med sirener och blåljus och kör runt vårt hus och ner en vit på elljusspåret och då börjar jag bli lite nervös. Haha!

Ställer mig på trappan och hör att polisen pratar med en man i klubbstugan och frågar om han har sett något, ber honom hålla utkik och säger åt han att ringa 112 om han ser något och bränner vidare.

Sen får jag höra av grannen att bilen står krockad vid ett träd längre bort på gatan och upp mot skogen, samt att föraren rymt in i skogen till fots..

Polisen cirkulerar av och till ett tag men sen läste jag på Facebook att dom hade fått tag i pojkspolingen som inte velat stanna vid en trafikkontroll.

Men fy vad läskigt det var där en stund! Såg framför mig att polisen jagade en mördare typ och att vi skulle behöva sova ensamma i huset. Haha!

Nu känns det lite tryggare igen ;)

Men ja... så kan det alltså gå, en kväll här hemma på torp. Snopet värre!

Nu sover gossarna i alla fall sen en stund tillbaka. Alla är nyduschade och nedbäddade i vår säng. Man sover ju bäst ihop när pappen inte är hemma ;)

Pojkarna har jag dock placerat skavföttes, för att kanske få en lite större chans att få sova utan någons rumpa i ansiktet. Typ. ;)


Kommentera

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0