Nedräkning

Det är nedräkning nu.

I fredags ringde min telefon tidigt tidigt, det var företaget som skall installera vår panna som ringde för att säga att dom var påväg hem med panna och tankar och gärna ville ställa av det i vårt garage. Som tur var var Johan hemma och kunde ta emot lastbilen som kom.

Imorgon börjar det! Det är nedräkning nu. Till ett varmt hus, till VARMVATTEN! Alltså jag är så glad, haha!

Vi eldade på bra igår, huset var varmt och skönt och kanske på snudd FÖR varmt, för det är ju det som är problemet. Att det är antingen eller. Antingen har vi varmvatten eller så har vi det inte, antingen är det kallt, eller varmt. Och i värsta fall för varmt.

Det är ju nämligen så att våra termostater på elementen också har sett bättre dagar, så man kan vrida lite hur man vill och sen får man se vad utfallet blir. Oftast är det på max trots att man kanske bara ville ha det på ljummet.

Det är också en billig historia förresten!
400kr/termostat, och då har vi fått ner priset litegrann. Och vi har typ.... 25-30 element... do the math!

Och igår på kvällen när jag egentligen sååå gärna ville ta en dusch var vattnet kallt igen. Då kände jag att det ändå fick vara helt okej. För när jag och Neo kommer hem från London så är det klart. Då är vår nya panna på plats. Och våra rymdtankar är förhoppningsvis fulla med varmt vatten. HURRA HURRA HURRA HURRA!!!

Tankarna var förresten så stora så att de inte gick in i garaget. Hehe

(Och blogg.se's nya app? Vilket skräp, ursäkta mig?!)


Kommentera

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0