Matkassen

Vi har ju hängt med vår matkasse i några veckor nu. Jag vet inte hur många, haha! Jag tror detta är den fjärde...

Jag hade en vecka där det kändes hopplöst, vecka två. När alla recept kändes såååå tråkiga och inte alls föll mig i smaken. Men nu har det börjat ordna upp sig!

Förra veckan var riktigt bra rakt igenom. Vi freestylade i och för sig lite, några gånger, hehe, jag tänkte typ att det var godare att äta ärtorna hela till fisken är mixade i en sås. Något som de ytterst kräsna små gossarna aldrig hade ens gått med på att smaka. Dom har ju nämligen visat sig vara ytterst kräsna?

Idag var det spaghetti och kycklingfärssås. Jag hade nog aldrig ens använt kycklingfärs innan men tycker det är rätt trevligt att använda. Lite mjukt i konsistens men ändå okej.

Denna rätten skulle dock smaksättas med dragon, vitvinsvinäger och dijonsenap. Tre ingredienser jag knappt släpper in i mitt hus. Vitvinsvinäger finns det ju visserligen.

Med andra ord ändrade jag lite på receptet idag också, och det blev riktigt gott! :)

Alvin åt väl nästan lite av såsen, Neo njah.
;)

Men just nu passar denna kasse oss ypperligt. Det sparar SÅ MYCKET tid och energi som vi annars har lagt på "vad ska vi äta?" Och vi lever nog lite för stressat för att orka hålla på med det. Det känns toppen, faktiskt. Sen får vi se hur länge det känns så, men det verkar lovande.

Jag har fasen bättre saker att lägga min energi på. Det är stressigt nog som det är, det här livet. Haha!

Och just för tillfället, efter maten sitter jag alltså och tittar på en unge på youtube som skruvar ihop en lightsaber. Ja herregud. Man upphör ju aldrig att bli förvånad, det är ju ett som är säkert 😂


Kommentera

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0