Snö

Senaste dagarna har snön singlat ner i nån regn/snöblandat format och hela världen är just nu vit och slaskig.
Fint med snö, trist med slask. Och så fryser det säkert på och så blir det en hal puckelpist att köra på. Positiva jag. ;)

När jag bokade utbildning i Tranås för nån månad sen tänkte jag, snö i november? Pffftt! Kommer aldrig hända.

Ni kan tacka mig för det ;) och nu är det jag som ska köra 32 mil tur och retur i snö, buhääää! Vi får väl hoppas att det inte är nån vidare snö på gång på torsdag, helst inte under kommande helg heller då vi ska till Malmö..... då är jag ju i alla fall inte ensam i bilen och det är ju en himla tur! :)

Söndag ja. Jag höll på att säga att vi inte har gjort något men jag har faktiskt städat lite här och lite där och kört två maskiner tvätt och skurat tvättstugan och ja.. renbäddat sängen.
Neo har varit på kalas och så mycket mer än så har ju inte hänt. Även om det är alldeles lagom nog för en söndag.

Och snö ja, jag tror det är svårt att förstå hur himla bekvämt vårt hus är just nu. När det är det varmt hela tiden och det finns varmvatten och ja, det är som ett "normalt hus". Hehe
Vi har ju fortfarande en del att lära, typ hur ofta man måste elda för att bara hålla igång systemet och få det på en normal nivå, men tids nog kommer vi dit.

På ett sätt undrar jag varför vi väntade så länge, på ett annat sätt är jag glad, för jag tar inte värme och varmvatten för givet längre, hahah! Och jag verkligen NJUTER!

Fantastiskt är det. Det säger jag då bara.


Kommentera

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0