Att ha gjort det igen.

Jag kan inte beskriva senaste dygnet utan att bryta ihop i nån galen form av skratt blandat med gråt. Haha!

Vi var på Kent igår. Igen. Jag och Jenny.
Vi for ner mot Malmö vid tvåtiden igår och påväg ut från Värnamo frågar jag Jenny, "har vi kollat trafiken?" Näsch, ingen fara, sa hon.

E6an var avstängd, visade det sig. Det låg en lastbil över en viadukt där, rackarns dumt! Men vi tog en liten extra tur Skåne runt och vi fick se både det ena och det andra och det tredje konstigaste och jag fick vibbar från vår galna tur i bil i Tjeckien i våras. Hahaha
Vid ett tillfälle skrattade jag så mycket att jag nästan kissade på mig. Tur vi körde sakta ;)

Sen kom vi fram. Hittade parkering, hittade hotell, skrattade mer, gick ut, åt mat, gick på konsert. Skrattade, log, hade gåshud, ville gråta en skvätt, skrattade mer, klappade händer för kung och fosterland, skrek, sjöng, sjöng, sjöng, sjöng, blev filmade, skakade hand med basist och tackade för en fantastisk kväll. Dog lite. Försökte köpa öl, fick pepsi. (Är du pepsi, har du cola?) fick tillsägelse från äldre man i hissen att vi inte fick gå ut mer på kvällen nu utan hålla oss på rummet? (Ja, pappa) hahaha skrattade, somnade. Tillslut.

Igår var FRIKKIN MAGISKT! Igen!

Vi hade Sami precis framför oss. Alltså, åh!

Vi satt såååå braaaaa! Vi fattade det inte ens först, men att så bra det blev.
Ja.

Och nu har jag ont i hjärtat och försöker planera hur jag ska kunna få en biljett till Växjö. Hur ska jag göra liksom? Det måste ju gå.

Det var i alla fall en alldeles fabulös kväll. Det var det.. ❤️


Kommentera

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0