Slut på "semester"

Det är med lite vemod denna nästan semesterveckan börjar ta slut. Är inte riktigt redo, det har ju varit helt fantastiskt! 

Det är väl mest vemod i kröppen min att jag åker iväg på tisdag och jag är inte riktigt van vid sådana äventy alldeles alena. Vilket kanske gör det hela ännu viktigare. Denna morsan har ju sovit borta från sina barn en natt då och då, och det längsta jag varit borta från Neo är två nätter på bb med Alvin. Hahaha! 
Men nästan tre dagar HELT SJÄLV, nej det har aldrig hänt, så det är väl inte konstigt att jag är lite nervös, hur gör man liksom? När man får äta själv utan att en sitter i knät och den andra hänger på ens axel? Eller hur gör man när man sover helt ensam utan någon i sängen? ;) 

Jag är ju övertygad om att det kommer gå som en dans. Såklart. 
Men ändå, mina gossar... 

Himla fint då att jag kan se tillbaka på denna ljuva ledigheten och allt roligt vi har gjort! :)

Idag har vi släppt ut kor, kanske inte just vi, vi stod ju snällt jämte och tittade på alla glada damer som skuttade ut och brölade för våren och det gröna gräset. Sen gosade vi oss alldeles tokiga i tre kattungar och Johan tyckte det var jättejättejättebra att han är allergisk så att vi inte ens behövde ta diskussionen om att ta hem en. Alvin ville dock ha hem allihopa så att han kunde sjunga för dom. ❤️ 

Sen var vi kulturella och hissade flaggan och tittade på traktorer och hälsade på ännu mer djur i hembygdslekparken och åt äppelpaj och vaniljsås tills det svämmade över. 

Nu åkte pappen iväg en sväng igen, jag har vattnat mina planteringar och kört igång en maskin tvätt. 

Nu är vi nog nästan redo för en arbetsvecka, för min del utomlands. Knasigt! :D Kommentera
Postat av: Nathalie

kommer gå så bra så ska du se :)

2016-05-08 @ 21:13:32
URL: http://krakenbloggplatsen.se.

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0