Kväll i melnik

Det var kanske fel att kalla melnik för obygden. "It's not a big city, only 30'" ja ja. Jämfört med bredaryd är det en jäkligt stor stad. Haha! 

Jag sov helt okej min första natt ensam, varmt och svettigt och sängen är stenhård och kudden är enorm men för mjuk. Haha! Varför är det alltid så på hotell utomlands? Jag har en typ tempurkudde hemma, så att sova med en kudde stoppad med typ bomull är ju döden. Men det går ju, det gör det ju. ;) 

Det har varit en rolig dag, ett kul gäng med folk, MYCKET att lära och då har vi ändå en räkmacka eftersom vi redan kan systemet vi är här för att lära oss. Men ändå är det mycket som behöver göras och lite nya saker, så det ska bli kul att bita tag i! 

En lång och varm dag avslutade vi på en liten gullig restaurang i en liten gränd med ett typ klocktorn och en vägg av murgröna. Så himla mysigt! 
Maten var god och det var typ huuuur mycket som helst. Ölen slank ner. Det är väl standard att dricka öl i Tjeckien så då är jag inte sämre än att följa traditionerna. ;) 


Game of thrones-vibbar ju! 

Vi har haft himla kul ikväll, men det känns gott i magen att komma hem imorgon kväll och krama mina killar. Det gör det. 😘

Kommentera

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0