Hemma!!

Em lång dag idag också, fast det har inte hänt så mycket som igår. 

Hade en lång frukost och efter det pep vi in på våra rum och tänkte väl bara slå ihjäl tiden till vi skulle åka men jag kom snabbt på andra planer och tänkte att nähädu, något kulturellt ska vi allt göra och föreslog en tripp till kyrkan. 

Väl där var den stängd. Igen. Alla lappar på alla dörrar var på tjeckiska och möjligen nån tysk version men inte en enda prälle syntes till. 
Så vi gick ett varv runt det stängda slottet och sen packade vi ihop för avfärd. Så bra gick det alltså att försöka vara lite kulturell! 


Utsikten var i alla fall himla fin och floden heter något jag inte minns. 
Tror det var två stycken också som gick samman i en, eller delades i två kanske. 

"Taxin" kom och sen for vi iväg till flygplatsen i en himla fart och landade där i alldeles god tid för en lunch. Då plingade det till att planet var försenat. Turligt nog inte mer än med 25 min så vi behövde inte vänta allt för länge. 

I samma veva som jag fick igång mitt wi-fi messade Johan om att Neo hade cyklat omkull och att han var på akututryckning för att hämta hem honom. Det var blod och jäkelskap men det löstes med en glass och nu mår han bra, men har ont i huvudet. Kan tro att det är ömt där han ramlade.. 
Inte jättekul att sitta på flygplatsen i Prag och veta att ens stora kille har gjort illa sig.. 

Sen lyfte vi och somnade. Haha! 
Körde i en och en annan luftgrop vilket gjorde att det kändes mer som bergbanan och vid ett tillfälle gick det ett sus genom planet, kittlades alltså i fler magar än i min ;) 

Det tog längre tid hem än ner men smidigt ändå och hux flux hade vi hittat bilen och styrde hemåt. Fick visa pass för att ta oss in i Sverige och sen satt vi i bilkö genom halva Skåne. Vi kom vid en sådär himla bra tid när alla skulle hem från jobbet såklart ;) 

Men det var glada pojkar som väntade när jag kom hem och Alvin förklarade att jag hade varit hos tjockisen. 
Och på dagis hade han visst sagt att jag var på tjocken. HAHAHA! En himla tur att det inte är så. 😂 

Gott att landa hemma i alla fall och fint att komma hem till att äppelträdet har börjat blomma och att salladen har blrjat växa. 
Nu däremot är sängen mer än lovligt inbjudande! Gud vad jag har saknat min kudde.... 

Kommentera

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0