Hello from Melnik

Jo jo. I Melnik alltså. 
Nånstans i den tjeckiska obygden. Nää, så ska jag inte säga, men jag vet helt ärligt talat inte vart jag befinner mig, alls. Haha! 

Det har varit en lång dag och det känns just nu som att det var hundra år sedan vi åkte hemifrån i morse, fast det inte är det, såklart. 

Resan startade vid nio och jag tror att vi vid landade på hotellet vid fyra... 

Då har vi alltså kört från bredaryd till Köpenhamn och sen tog vi flyget till Prag och sen åkte vi "taxi" till Melnik. 
Många timmar i bil. 
Att flyga gick däremot snabbt och smidigt. Vi startade. Jag läste lite. Sneglade på en klocka och såg att vi hade varit iväg i ungefär en halvtimme. Sen plingade det till och dom sa att vi skulle landa om tjugo minuter. 
Smidigt värre! 
Och en betydligt mer angenäm resa med Norweigan än med flyget vi hade till Turkiet. Jag tror tom att det fanns wi-fi, men det fattade jag väl typ när vi landade. ;) 

Vi kom tillbaka nyss, vi tog en sväng och letade efter mat och hamnade tillslut på ett hak nånstans. Helt okej mat, mätt blev jag i alla fall. 
I den kyrkan finns det massa ben, har jag läst. Men det var stängt.. 
Men fin var den ju! 

Nu tänker jag att en dusch skulle vara himla skönt och att krypa ner och titta på Netflix på datorn och försöka sova. Är vansinnigt trött... 

Kommentera
Postat av: Anonym

Åh den kyrkan vill jag besöka. Ska vara jättehäftig!

Lisette

Svar: Det är dock inte church of Bones, den ligger på typ andra sidan Prag, men denna har också ben, men andra sådana. Haha!
karrom.blogg.se

2016-05-11 @ 11:32:10

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0