Eh... Ja..

Det är konstigt det här med hur våra fina gossar blir sjövilda huliganer när JAG är hemma. Eller så ljuger deras pappa om att dom är lugna och snälla när dom är ensamma hemma med honom. ;) 

Han, pappen, har varit borta idag och jag har inte sett honom alls men hörde när han gick till jobbet strax innan sex i morse. Sen for han till Jönköping på ett ärende så jag hade både lämning och hämtning idag. Fick verkligen ha koll på klockan för jag satt fullt fokuserad med diverse dokument och tjong i buljongen var klockan dags att fara -på en gång. 

Och än har han inte kommit hem alltså. 

Och de sjövilda huliganerna? 
O H M Y G O D. 

"Gå upp och ta på er pyjamas så tittar vi på Bolibompa" betyder INTE "gå upp och hoppa i vår säng/riv ut alla sängkläder/hoppa i soffan/spring runt/mörbulta alla böcker/vägra pyjamas/spring iväg/borsta tänderna fjorton gånger/ligga ner/stå upp/hoppa lite till/ligg ner/stå upp/hoppa lite till/spring iväg en sväng igen/drick vatten......" 

You name it. Allt gjordes ikväll. 

Efter en timme och nästan tjugo minuter somnade Alvin i mitt knä i sin säng. Då var han inte trött och inte arg men ledsen för att jag var arg. Förståeligt. Men ja, jag är väl inte mer än människa jag. Det enda som kunde göra honom glad var ifall jag gick till affären och letade efter godis åt honom. (Hehe) 

Ja. 

Så då var det kväll igen alltså. 

Och "jag är nog inte hemma innan åtta" betyder visst inte att man är hemma typ vid åtta... 

;) 

Kommentera

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0