Vab

Hade nog känslan i kroppen, kände det liksom på mig även om det inte fanns några uppenbara tecken, men jag hade väl varit på jobbet knappt en timme när dom ringde från dagis och sa att Alvin var dålig. 

Han somnade så galet sent i söndags kväll så att han hade sovit en sväng igår på dagis och var suuupergnällig igår det var ju inte ett dugg konstigt. 
Men han var typ lika trött i morse och ville ingenting heller, men jag tänkte att han var tisdagstrött. Det var han nog, men sen kräktes han vid frukosten och hade väl slumrat till en sväng också innan jag kom. 

Han var inte piggelin när jag hämtade honom och sa ingenting när jag kom, inget i bilen hem, och ingenting förrän vi hade bäddat ner oss i soffan och druckit lite saft. Sen vände det och nu sitter han på kanten och har klättrat runt och bytt serie på tv ett par gånger. Så nu har han allt piggnat till igen. 

Så himla konstigt.
Men bra såklart, att han är piggare redan nu! 

Jag har passat på att fixa lite i köket och ta hand om tvätten som aaaaaaldrig tar slut, man får ju passa på när det bjuds på lite extra tid hemma. 


Så vi får väl se hur detta utvecklas. Han var pigg nog för att hälla ut massa saft på bordet och för att hoppa ner från soffan i alla fall ;) 

Kommentera

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0