Midsommar

Det har varit en kämpig vecka. Det har det. Johan har varit helt paj och tillbringat mesta tiden liggandes för att läka ut den senaste kraschen av ryggen. Nu med god hjälp av en kiropraktor så vi hoppas ju på mer hjälp än piller från vårdcentralen..... 
Och framförallt finns det nu en handlingsplan, och det är bra! 

Men så veckan blev ju extra kämpig med en som är handikappad och när allt faller i mitt knä. Hehe 
Längesen jag var så trött som jag har varit denna veckan, humöret i botten och inte en lugn stund från det att jag stigit upp tills dess att jag gått och lagt mig, dessutom har gossarna haft nån kan inte sova för det är sommar-sjuka, antagligen, och de flesta kvällarna har Neo somnat samtidigt som mig vid tio, Alvin typ en timme tidigare om han inte varit vaken han också, vilket gör att humöret har varit botten för alla när det har varit dags att stiga upp igen men också att det inte har funnits en enda liten sekund för återhämtning för mig. Pjuh! 

Känner att jag nästan börjar repa mig lite. Johan börjar bli lite mer mobil vilket gör att jag kan få sitta still mer än fyrtiofem sekunder i stöten innan nån är hungrig/törstig/kissig/bajsig/kan inte sova/varm/kall/bråkar/ledsen/hungrig igen, haha! You name it! 

Vi gick i alla fall och tittade på dansen runt stången igår på dagen och sen for vi ut till morfarn och blev bortskämda med lugn atmosfär. Och sol. Och världsgoda vårrullar.
Fy faraaaaooooo vad varmt det är, främst om nätterna. Svårt att veta hur man ska hantera det, känner jag. Vill dra för gardinerna pga ljuset men då kommer ingen luft in så då vaknar man av det. 

Men i alla fall så tog jag tag i mig själv och åkte in och köpte jord idag. Nu har jag äntligen planterat mina björnbärsbuskar jag fick när jag fyllde år. Dom var lite halv-ledsna nu, hade nog behövt planteras lite tidigare, men jag tror och hoppas att dom kommer ta sig fint nu när dom kommit ut i fräsch jord! :) 

Nu är det bara tre tomatplantor som skall planteras om. Och gräset som skall klippas, men ja. Det får vänta tills det inte är hundra grader utomhus...  


Sicken himla tur att jag hade en spaljé ledig som gjord för björnbär som vill ha lite stöd att växa på. Det är min förhoppning i alla fall.. ;) 

Håll tummarna för det! :) 

Kommentera

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0