Kalas och London!

Jo jo. Igår vankades det kalas och jag stökade runt hela förmiddagen och plockade och hade mig i flera flera timmar; huset såg ju ut som ett bombnedslag. Tillslut blev det fint ;) 
Skickade iväg pojkarna och Johan till stan för att handla det sista och under tiden fick jag möbelleverans från lanna och hjälp med att ställa i ordning. Det var ju ändå ungefär 20 personer som skulle sitta nånstans och jajamän. Det gick finfint på altanen och det var ändå rätt gott om plats att röra sig på. 


Tårtan var god och maten var SUPERB! 
Boni skulle hjälpa Johan med att grilla hade vi lite snällt frågat, men han gick all in och gjorde marinader och strimlade sallad och torkade tomater i ugnen. Helt fantastiskt! Och vilken LYX att få sitta på sitt egna kalas och bara njuta. Det var så gott så gott! :) 

Och tillslut fick jag förklaringen till vad det nu var jag behövde ha barnvakt till, och även husvakt visade det sig. 


Ett stycke flygbiljett till London! 
Men HALLÅ! Hurra hurra hurra!!! 🎉🎉 

Neo blev dock lite ledsen för att inte han skulle få flyga till London, så jag har lovat honom att han och Alvin ska bada på badet vaaaarje dag med mormor och titta på film på datorn när Alvin har somnat (Neos anmärkning)... Hehe! 

Så min första semestervecka drar vi. Johan hinner hem några dagar från sin Barcelonaresa innan vi åker till nästa stad. Kul ska det bli! :) 


Kommentera

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0