Ullared

Idag hade vi "ingenting att göra", så vi hängde på Johanna, Bibbi och company till Ullared. Fastän att det bara är några veckor sen vi var där. Busigt! 

Jag skulle köpt en packe strumpor till men det glömde jag bort helt. Men jag köpte nya torkarblad till bilen och det var väl mycket viktigare faktiskt.
Himla smidigt att man kan trycka in på en liten panel vad man har för reg.nr på bilen och poff kommer det fram vilken storlek man ska ha på torkarbladen. 

Barnen var himla snälla och glada, Neo hade ett litet bryt vid legot, Alvin förälskade sig blixtsnabbt i en luvtröja med pirater på, tur för honom att hans andra favorittröja börjar bli för liten så att det faktiskt var dags att köpa en ny.
Han blev så kär i tröjan att han inte ens tittade åt leksakerna (???) han satt nöjd och pillade med sin tröja och lekte med piraterna. Haha! 
Ett litet bryt fick han så att jag tog ongen under armen och gick iväg, precis när vi hade kommit ut. Det gick över rätt fort så jag måste ge detta lilla äventyret full pott! 


Ta kort på honom ville han dock inte att jag skulle göra, därav minen ;) 

Helt klart en rolig eftermiddag! :) 

Men! VAD har bassetts gjort med vingummina?! Jag har hört att dom har ändrat på receptet men inte trodde jag väl att det skulle vara SÅ ILLA?! 😳 

Det roligaste idag i alla fall, enligt Neo, var att få äta riskakor i bilen, se en hjullastare och att köpa en radiostyrd bil. Det måste ju kategoriseras som en riktigt bra dag. 

Klart slut! 

Kommentera

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0