Fixa rummet

Jo jo. Jag skrev egentligen ett långt inlägg om samma ämne jag tänker behandla nu, igår. Men jag var lite upprörd igår så jag skrev aldrig klart. Hehe

Våra pojkar är ljuvliga. Absolut. Men läggningen alltså. Fungerar e j. I c k e. Inte över huvudtaget. Not at all. 
En bra kväll, tar det en timme. En dålig. Uppåt tre. Oftast eftersom dessa små änglalika varelser förvandlas till studsbollar som far runt huset i nåt sista energirus som aldrig tycks ta slut. Typ så. ;) 

Under veckan som har gått har vi avhandlat både en och en annan diskussion i soffan mellan gå tillbaka till sängen, hoppa inte där, BRÅKA INTE IGEN, gå tillbaka till sängen, SLÅSS INTE......... 

Och tillslut föll det väl på att dom måste delas på. Dom har ju delat rum eftersom det är mysigt och tryggt och huset var stort och läskigt och Neo inte ville sova själv när vi flyttade in. Fullt förståeligt. Och det har funkat jättebra! 

Tills nu. Den ena speedar upp den andre och sen har det varit full rulle utan någon hejd alls och i mitten har vi suttit om kvällarna redo att typ hoppa ut genom fönstret. Hehe 

Så idag åkte vi till Ikea. 
Det behövdes lite påfyllning av saker när nu ett rum skulle bli två. 
Rullgardin var prio 1, men väl hemma visade sig Neos kupa vara 150 cm lång. Vi har ju rätt ovanliga mått på våra fönster kan man säga. Och rullgardinen var 140. Och då tog jag ändå i lite. 

Men hem kom vi med två små bord, en hylla till Alvins rum, en taklampa till Alvin och lite legoförvaring. Och en badrumsmatta ;) 


Nu bor Alvin här! I bilrummet, eller i Neos kontor som det allra mest har kallats. 
Biltapeten är fantastisk! 
Den gula, not so much. ;) 
Men Alvin vill inte ha vita väggar. Han vill helst ha ett kattrum, som han har sett på fixa rummet, men tills dess (eh) får han ha gula blommor. ;) 


Neo fick en helt egen legohörna, tanken har varit hela tiden att han skulle ha det i kontoret men han har aldrig velat vara där själv och det är först nu han bygger hela hela tiden. Så nu kändes det bra att kunna ge honom en egen del i rummet. Och kanske kanske kanske kan vi slippa lego överallt. 
(HAHAHAHA! Vem försöker jag lura?) 


Och jordgubbstäcket. Som är det mysigaste Neo vet och "mamma du får aaaaaaaaaldrig byta det!" 
(Mmm) 

Det blev ju lite sent i säng ikväll igen, eftersom vi har fixat rummet hela kvällen, men nu ligger Alvin inne hos sig, och Neo inne hos....mig. 
Ja ja. Hoppas dom somnar i alla fall.. 

:) 


Kommentera

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0