Fest och magnolia

Igår cyklade jag iväg på fest för att fira Anna och hennes 30-årsdag. Och vilken fest sen, 4 personer var vi och HERREGUD vad kul vi hade! Skrattade så jag hade kramp i magen hundra gånger om, jag tror vi hördes över hela skogen. Hahaha! 
Så himla himla himla kul! 😄🎉 

Kom hem i alldeles städad tid, somnade i inte fullt lika städad sådan, och vaknade lite sådär slö. Men det var det värt alla gånger! 

Vi har inte gjort något matnyttigt idag alls faktiskt, men tillslut tog jag mig i kragen och gick ut med spaden för att gräva en grop till min magnolia. 
Nu är det gjort! 

Den fick ta över platsen på framsidan där det gamla trädet som hade vält en gång stod. Det sågade jag och Emelie ned förra sommaren och sen dess har det bara varit en liten stubbe kvar som minne av ett himla fint, men liggande träd. 
Det krävdes en tur in med bilen för att få loss roten, men det gick smidigt faktiskt och nu sitter magnolian där och jag hoppas den kommer trivas!
Det är soligt och varmt och jag har varit frikostig med vattnet under planteringen så jag hoppas det ska hjälpa. Det är ju så galet torrt i marken nu... 


Den smälter in rätt bra i gräsmattan kan man säga.....

Kommentera

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0