En magnolia

Pappen är hemma! 
Familjen är komplett, och nästan som förväntat, var Alvin på sitt allra grinigaste humör idag, hahah! Så komiskt! 

En rätt seg dag idag skulle jag påstå, Johan är väl trött efter sin "slitiga semestervecka", och vi är allmänt tisdagströtta. Tur det är semester ;) 

Hade egentligen tänkt att jag skulle rensa lite ogräs idag... Men hur kul är det? Egentligen? 
Borde äta lite lunch först..... 
Allt blir bättre efter lite lunch. 

Vi har i alla fall haft trevliga dagar jag och killarna. Vi gör så mycket när vi är ensamma hemma, för att få tiden att gå och för att få sällskap såklart! 

Igår klippte jag gräset, meckigt när man samtidigt ska hålla koll på vart killarna (läs Alvin) är, men det gick! Sen hämtade vi mamma och jag kunde ta en lång dusch, helt ensam! Hurra! 
Och när vi lämnade mamma så hämtade vi Jenny och hängde med henne hela kvällen. Försökte trötta ut pojkarna så vi spelade fotboll, plockade blåbär och lekte på lekparken. 
Trots att klockan var halv nio när vi gick in var det väl bara jag och Jenny som var trötta. Inte barnen. Haha

Men helgens trevligaste överraskning var när vi i söndags kväll kom hem från en heldag i lanna med mat och skogspromenad, och så snart pojkarna hade fått på sig pyjamasar och stoppats ner för en film knackade det på dörren och med sång och en stor påse i famnen stod mina tjejjor där. 


I påsen var det en stor stjärnmagnolia, åååh!!! Hurra hurra hurra för mig! Och för dom! Och för vänskap. Så himla fint! 😍😍 

Så den behöver ju planteras också. 
Och för det behöver vi köpa jord. Rhododendronjord faktiskt. 
Så det borde fixas innan vi åker på torsdag tror jag.. 

Semestern börjar fint, det gör den ju faktiskt. Ljuvlig med ledigt, och det ska bli så kul med London i helgen, som jag längtar! Efter Linn, efter egentid tillsammans, efter sushi, efter kul liv. Det ska bli något det, något att minnas! 

Men innan dess ska alltså magnolian planteras, ogräset rensas, tvätten tvättas och huset städas. Men vi har ju iaf en och en halv dag på oss. Och så ska vi ju packa också.... 

Kommentera

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0