God fortsättning?

Jag skrev faktkskt ett långt inlägg här om kvällen, men av nån anledning blev det aldrig publicerat. Det var ju himla tråkigt! Och jag minns inte vad jag skrev heller, så jag antar att det kan kvitta.

Vi har i alla fall firat jul, som nästan hela Sverige har gjort och det har varit mysigt i flera dagar och både vi och barnen har fått många många fina julklappar :)

Nu är vi sådär efter jul-trötta och Alvin är värsta snorig och jag är så trööött och har lite huvudvärk och är allmänt sådär slö.

Men vi gick på bio idag i alla fall! Alvins första gång och det blev den nya bamsefilmen som fick äran att vara premiärfilm, det var kul!
Barnbio passar mig ganska bra också, som inte gillar att gå på bio, och som har lite svårt att sitta still. Ligger ju helst i soffan och ser på film än sitter i en nedsutten stol med halsdassigt ljud ihop med 100 andra. Njah.
Men för barnens skull så. Och bamse var bara en timme lång ;)

Det känns gott med några lediga dagar det gör det, men det gäller väl att få ut så bra saker som möjligt av dagarna. Lika delar vila som lek. Leken står barnen för så bra ;)

Och ja just ja! Jag ska plugga lite till vårkvisten. Miljöstyrning via BTH, en 7,5p i 50%. Och jag har inte en aning om alls vad jag har gett mig in på, men kul ska det ju bli! Antar att jag slipper all form av redovisning eftersom kursen inte innehåller några träffar, haha! Och det är ju alldeles bra. ;) och jag antar att jag nog kommer få göra tenta på min gamla skola... shit pommfritt. Den känslan minns jag allt för väl.

Men miljöstyrning alltså. Vet inte riktigt hur jag halkade in på miljöspåret men det har nog blivit min grej. Det kanske är nån inre liten Greenpeace-tonåring som gör det ;)
Ja. Ni får väl hålla tummarna, så jag reder ut en kurs i environmental management. Jo jo. Fint ska're va!

Och ikväll ska jag dricka gravöl med Jenny och se den sista delen i dokumentären om Kent. Jag såg första igår och det var fint.
Fin höst med Kent också, även om det var en fruktansvärd PLÅGA att sitta hemma sista spelningshelgen. Trodde aldrig det skulle påverka mig så, men tvi! Det var fruktansvärt och jag kände mig helt platt och livlös och det enda jag kunde tänka på var att jag inte var där.
Men nu är det över och nu börjar det känns bra igen. Tacksam liksom för det vi fått och alla bra år och alla fantastiska skivor.

Och en ros. På min vägg. Åh. En ros.
Som ett minne för livet.


Kommentera

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0