Skola och en utflugen tand

Det är fredag. Första veckan är avklarad och det gick ju som smort! 

Igår började min Beobus i f-klassen och ingen var stoltare än vi. Han var supernervös och inte ens ville stiga ur bilen för att det stod stora barn och väntade på bussen. Hehe 
Han sa inte ett pip under första timmen, men sen tror jag det släppte. Eller, vi åkte till jobbet och han ville gå tillbaka idag. Så jag antar att det var rätt roligt när han väl vågade. Och jag tror att det nästan var mer skrämmande att alla föräldrar var med, än att han var där. Faktiskt. ;)

Och sen fick dom tårta, det kan nog ha varit en bidragande faktor till att det lättade lite. Tårta har väl den inverkan på människor, stora som små. ;) 

Han hade visst fått med sig papper hem, kom han på nu precis. Jag hade inte en tanke på att ta med väskan hem heller, haha 
Ingen av oss som är van vid att gå i skolan märker jag. ;) 

Idag hade vi med en kompis hem från fritids också, det var ju spännande om något! 

Och som om det inte vore nog att börja skolan och ta med kompisar hem så ploppade den första framtanden ut i en våffla ikväll. Den fjärde i ordningen. 
Han deklarerade snabbt att han inte längre kunde prata, "pratet åker ut genom häääär", sa han och pekade på gluggen. 

Halledar. Min stora kille! 😍😍 

Och den lilla stora killen? 
Han äääälskar sin nya avdelning och trivs som fisken i vattnet av att vara bland de andra storbarnen. Gossarna mina, vad stolt jag är över er! 

Och nu är det fredag. 
Igår kokade vi årets kräftor, provsmakningen idag fick mer än godkänt. Imorgon är det marknad i byn och idag fyller min Jenny 30 år. 

Och i helgen ska vi lägga golv. För utan att vi ens visste om det hade vi fått golvet till källaren hemkört och avlastat vid garaget. Himla fin överraskning. 
Så i helgen blir källaren klar! Nåja, en del av den i alla fall ;) 

Vi ska tömma tågrummet också, så att arbetet kan påbörjas där inne med. Det går så himla bra det här! 😄
Kommentera

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0