På tur....

Vi gjorde ett tappert försök idag att ta oss ut ur huset. Hehe 
Det är verkligen semester i detta hushåll och vi går inte längre bort än nödvändigt. Bortsett från Johan som var på bio i Jönköping igår. ;) 

Men idag så skulle vi ut. 
Efter mycket om och men. Vi väntade länge, och väntar fortfarande på en eventuell intressent av Johans bil, men hen verkar inte vara så himla intresserad eftersom hen skulle kommit vid lunch, och sen vid sju..... Men har fortfarande inte dykt upp... 

Så vi beslöt oss för att åka till Markaryd och gå på älgsafari. Och eftersom vi hade väntat så länge var vi redan lite sena när vi pep iväg tjugo i fyra. 

Lagom tills vi närmade oss Värnamo gick dom ut med en trafikvarning om bilolycka på 27:an, vid sjukhuset, men med riktning på andra hållet. Alltid läskigt med olyckor! Johan trodde inte att det borde vara något problem att ta sig förbi eftersom det var på andra sidan. Och det är 2+1väg. Egentligen. 
Om nu inte olyckan inträffat på den pyttelilla sträckan över Lagan där det inte är mitträcke. Och det hade den. 
Och det märkte vi när vi hade kört förbi infarten till sjukhuset och det tog stopp. 

Och där satt vi. Och hundra andra. 

Det verkade inte som det var flera bilar inblandade som tur var, så vi får ju hoppas att allt gick bra för bilföraren och eventuella passagerare! 

Vi beslöt oss istället för att åka till McDonalds och köpa milkshake och sen åka till B, eftersom att vi hade stått still en stund, älgarna får vänta till en annan dag. 

Så vi åkte till McDonalds. 
Och när vi ska betala sticker en liten pöjk ut huvudet och säger att mikshakemaskinen PRECIS GICK SÖNDER. Ah meeeeee!!!! 

Så det blev smoothie och en äppelpaj. 

Det går alltså inte så bra med våra planer idag. Kan man säga.... ;) 

Så jag tänker att lite tv-serier i soffan hade varit alldeles lysande gött faktiskt, det kan ju inte gå så himla fel med det tänker jag. 


Kommentera
Postat av: L

Jag åker gärna på älgsafari näsa vecka! 😄👏🏻

2016-08-04 @ 10:04:10

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0