Hej vardag!

Idag sparkade vi igång verkligheten. Det var inte så farligt att få upp killarna, inte som jag hade trott, det var desto värre att få dom i säng. Hoho 

Neo vrålade i en kvart och kastade sin kudde och sitt täcke och skrek att han inte alls ville sova. När jag försökte förklara att det var hans jättetrötta kropp som gjorde honom så arg ville han inte alls lyssna. Ändå somnade båda två vid sju. Så skönt! Vet ju själv hur svårt det kan vara, men ack så viktigt. 
Och det har varit en stor dag för båda två. Neo hade sin första dag på fritids och Alvin sin första dag på storbarn. Sol han har längtat! 

Om det gick kanoners? 
Jajamän! Neo hade varit lite ledsen vid frukost men det hade gått över, som tur var! Men man har ju tänkt mycket på honom idag. Alvin var ju fortfarande på trygg mark, hans nya avdelning är ju känd för honom eftersom han bara tog över där Neo lämnade, men för Neo var det ju helt nytt. Det enda som var som vanligt var ju alla kompisar, som tur var! 

Och för mig då? 
Haha! 
Det kändes som att jag hade varit ledig i hundra år, men ändå bara hade varit borta en helg. Kontoret kändes litet till en början, men hemmakänslan infann sig rätt snabbt ändå, bland alla mina saker ;) 
Imorgon kommer nog det mesta kännas som vanligt igen. 

Kvällen avslutade jag med massor av te vid köksbordet med min Sanna. Perfekt avslut på första dagen :) 
Men nu ska jag faktiskt också krypa i säng. Tisdagar är ju som vanligt den tröttaste dagen på veckan. Gäller ju att passa på att sova... ;) 

Kommentera

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0