En dag på vift

Det gick ju bra med den där förkylningen. Faktum var att den nästan försvann lika fort som den dök upp, mycket med hjälp av cocilliana också. Dundermedicin det! 

Veckan var ju lugn ändå, man måste ju sova tidigt och vila när kroppen är förkyld men igår var det fullt schema hela dagen. 

Vi var i Eksjö på begravning på dagen. En fin sådan. Eksjös skogskyrkogård är väldigt fin, väldigt rofylld. 
Ledsamt var det såklart, men tiden och livet har sin gång... 

Och efter smörgåstårta, som är denna (för mig ingifta) släktens paradrätt, och vanlig tårta tuffade vår bil, vår NYA BIL! Hem mot huset igen. 

Och sen hann jag väl inte mer än in och dra på mig lite nytt smink att svettas av lika fort, ladda telefonen och sen åka tillbaka till Värnamo. 
Det var ett himla bilåkande igår. ;) 

Det är Värnamodagarna, och vi hade after work med jobbet, det blev väl inte så mycket AW för vår del, eftersom vi kom lite sent, men det var ett glatt gäng som mötte upp och ju mer klockan blev, blev gänget gladare ;) 

Vi hamnade nånstans mitt emellan tälten och missade maten på AW-n och på tack för musiken. Men det gjorde inget ;)
Det tog vi igen med en blåbärsglaserad älgburgare med kantarellcreme och pressgurka. Hur fräsigt?! 👌🏻👌🏻 
Jag tänkte typ kört ett säkert kort. Korv med bröd. Men ändrade mig och tänkte att nähädu, nu är det dags att prova något nytt! Haha Det var sjukt mycket folk, och sjukt kul! Och vi var hemma i alldeles städad tid: och då hade vi ändå hunnit titta på ett bålgetingbo och en alldeles magisk stjärnhimmel i vissö.  

Den var nog fasen att jämföra med stjärnhimmlen i öknen i Israel..... 

Och idag har vi städat! Jösses som vi har städat. Kommentera

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0