Kläder, kläder, kläder

Höst och vår är mindre roliga tider att vara förälder på, i alla fall föräldraledig förälder.
På våren har Neo alltid växt ur allt. Det behövs nya regnkläder, skalkläder, stövlar, skor, aaaaaallt! På en gång!

Neos nya skalbyxor jag traderade hem damp ner i förrgår, och efter en tur i tvättmaskinen var de så gott som nya och idag har jag köpt en PoP skaljacka och en windstopper fleece på blocket.

Det är mycket nu helt klart. Men det blir några kronor billigare när man köper begagnat och på rea! Och fördelen med Polarns ytterkläder, är ju att de är av så bra kvalitet att de i bästa fall knappt ser använda ut. De håller för många barn och mycket lek, det är väl därför dem kostar som dem gör nya.

Idag tänkte jag åka in en sväng på H&M. Har hittat ett par skor till honom på hemsidan, men jag har några rabattkuponger som går ut, lika bra att kolla om skorna finns i stan och på så vis utnyttja rabatten än att beställa hem på fullpris.

Haha! Jag känner mig som de där galna kvinnorna på tv som handlar sjukt mycket grejer med kuponger. Men man får ju försöka hitta lite kryphål :)

Men. Ju mer pengar jag lägger på Neos kläder, desto mindre behöver jag lägga på Alvin sen. FÖRHOPPNINGSVIS ska de ju hålla så att han kan ha dem också.


Kommentera

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0